Resultaten voor huur zeecontainer

huur zeecontainer
Afvalcontainer huren in Beek? Afzetbak.nl.
Dan kunt u een ophaalverzoek indienen en gaan wij de container bij u ophalen. Hierdoor hoeft u niet zelf naar de stort te rijden om uw afval af te voeren. Wilt u een afvalcontainer huren in Beek? Een container huren in Beek is eenvoudig en snel geregeld via Afzetbak.nl. Met jarenlange ervaring zorgen wij voor de perfecte container voor elke klus. Bestelt u de container op een werkdag voor 16:00? Dan staat uw gehuurde container de volgende dag in Beek bij u voor de deur! Wij hebben naast onze primaire afvalstromen die Afzetbak.nl levert in Beek ook de mogelijkheid om andere containers te leveren, zoals een rolcontainer huren voor uw bedrijfsafval of materialen voor het zelf verwijderen van asbest. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Een zakelijke rolcontainer voor bedrijfsafval of papier/karton huren kunnen wij aanbieden via onze partner RolcontainerService. Bouw en sloopafval containers. 3m € 228,00, excl btw actie. 6m € 318,00, excl btw actie. 10m € 403,19, excl btw actie. 10m gesloten € 418,00, excl btw actie.
Springkasteel huren Tentenverhuur en verhuur feestmateriaal Partytent en feesttent huren Pagodetent, kadertent, stretchtent en stertent WDM Events Beernem.
Lange termijn huur. Multislide Politie Nieuw 2021. Sailcloth tent 14x25 ivoor. Take out mega stormbaan. Sailcloth tent 14x13 ivoor. Hindernispiste Graffiti run jump. Studio 100 Plop Activity center. Feestmateriaal, springkastelen feesttenten. WDM Events verhuurt feestmateriaal in de ruimste zin van het woord en specialiseert zich in springkastelen en feesttenten met allerlei toebehoren. Voor onze springkastelen heeft u steeds in minimum doorgang van 1 meter nodig. Bij twijfel informeer eerst bij ons over de mogelijkheden. Ons ruime aanbod strekt zich uit van de gekste springkastelen en hindernispistes tot diverse types huwelijks en feesttenten. Zo kan u bij ons terecht voor volledig uitgeruste modulaire kadertenten, stretchtenten en pagodetenten. Lees meer
kosten zeecontainer verschepen
Conexbe - Goedkope container huren en containerverhuur in Limburg, Hasselt en Lummen.
Container huren in Limburg en Hasselt. Goedkope container huren en containerverhuur in Limburg, Hasselt en Lummen. Bekijk meer informatie over containerverhuur en container huren in Limburg op containersnys.be. Wanneer u uw artikelen in uw verzendcontainer laadt, zorg er dan voor dat de artikelen droog en vochtvrij zijn; dit is om te voorkomen dat er vocht in de container achterblijft, wat leidt tot condensatie. Uw verzendcontainer planten. Bij het planten van een zeecontainer is het beste oppervlak waarop de container kan zitten een plat oppervlak dat het gewicht naar de vier hoekgieten verspreidt.
Conteneurs Maritime démontables a montage rapide 3,1, x 2,3, - Materiaalcontainerstore.
Zo wordt de demontabele snelbouw zeecontainer 3,1, x 2,3, meter gekocht voor materiaal eninboedel opslag. U kunt de demontabele snelbouw container 3,1, x 2,3, meter ook kopen voor motor, auto of fietsen opslag. Zo kan de demontabele zeecontainer ook gebruikt wordenvoor banden opslag.
ds-units.
DS Units is ook gespecialiseerd in de ombouw van zeecontainers. Wenst u het stevig, zeer robuust of wilt u gewoonweg de look design van een zeecontainer integreren in uw project? Glas units bestaan - zoals de naam het al zegt - voor een groot deel uit glas.
Opslagcontainer huren - opslagoplossingen - zelfopslag - magazijnverhuur - opslagcontainers.
opslag op maat. Hoe werkt het? U bestelt de opslagruimte. U ontvangt de sleutel van de unit. U stockeert uw goederen. Wij zorgen dat alles veilig is. local_phone Reserveer nu 32 0 472/76.92.96 of heb je nog vragen? Opslagcontainerhuren biedt opslagoplossingen voor zelfopslag, verhuur opslagcontainers, magazijnverhuur en mobiele opslagcontainers door heel België. Wij hebben verschillende opslagruimtes ter beschikking, vanaf 1m tot wel 200m! Dit maakt het ideaal voor zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn om hun goederen te kunnen stockeren. De opslagfaciliteiten zijn 7 dagen per week open en worden steeds bewaakt, u hoeft u dus geen zorgen te maken om uw goederen achter te laten. Naast opslagruimtes bieden wij ook thuisbezorging aan, wij plaatsen dan de container op locatie naar uw keuze.
Te huur / Huren: modulaire bureelcontainer ROB Units.
Verhuur en verkoop van modulaire units, als tijdelijke oplossing tijdens verbouwingen. Aanbod te koop. Aanbod te huur. Heeft u tijdelijk extra ruimte nodig? Als toonaangevende partner voor verhuur en verkoop van modulaire bureelcontainers, helpt ROB Units u op betrouwbare en persoonlijke wijze.
Pandora KipKapcontainers.
Skip to primary content. Skip to secondary content. Tijdelijke Opslagruimte nodig? Huur Koop een zeecontainer. We hebben steeds zowel nieuwe als tweedehands zeecontainers op voorraad. Zeecontainers zijn de ideale mobiele opslagruimte, snel geleverd aan huis. Je kan tijdelijk uw huisraad, gereedschappen of andere goederen veilig opbergen tijdens een verbouwing, op een werf, event of festival. Ze zijn robuust, wind- waterdicht, ze kunnen dankzij de lockbox veilig vergrendeld worden. De toepassingsgebieden zijn onuitputtelijk: berghok, paardenstal, garage, pop-up bar, tuinhuis, beursstand, mantelzorg units, reclamepanelen, werf-container, villa, studentenkot, afvalcontainer. robuust, duurzaam, wind- waterdicht. gemakkelijk te bewerken. economisch in aankoop. verkrijgbaar in: 20ft 6m, 10ft, 8ft, 5ft, 4ft. types: DV, OS, DOS., 20ft is leverbaar met optrek slede afzetrollen. Voor de juiste transportprijs. 4 ft DV Opslagcontainer. 8 ft DV Opslagcontainer. 10 ft DV Opslagcontainer. 20 ft DV Opslagcontainer.
RiverDream, originele zeecontainer 40ft aan de Lek Shipping containers te Huur in Ammerstol, Zuid-Holland, Nederland.
De ruimte ademt een Scandinavische sfeer, industriële elementen met een landelijke keuken van alle gemakken voorzien. Gezellige zithoek met een hoekslaapbank, tv op een draaibeugel zodat je ook vanaf het buitenterras je favoriete programma kunt kijken. De originele robuuste vloer van deze zeecontainer is behouden en maakt de ruimte authentiek.
Verhuur zeecontainerVragenBEL: 0344 699699Vernooy containers BV.
U kunt zeecontainers ook gebruiken om uw gevaarlijke stoffen in op te slaan, zodat u voldoet aan de RIE eisen, maar u uw spullen toch in de buurt van de werkplek heeft staan. Heeft u een klus op locatie? Ook dan kunt u voor opslag in een zeecontainer kiezen.
Iets unieks organiseren? Huur een evenementencontainer Skippy rent.
Een evenementencontainer huren? Bij Skippy-Rent huurt u naast gewone zeecontainers ook deze zeecontainer die aan 3 kanten voorzien is van glas. Deze container van glas is aan de achterkant voorzien van 2 openslaande deuren zoals u ze kent van de normale 20Ft containers.
Gesloten Container Huren? Opslagcontainers in Alle Maten.
Onze extra services. Nieuws en realisaties. Gesloten container huren. Overzicht van onze containers. Gesloten containers huren? Opslagcontainers voor elke taak. Heeft u tijdelijk meer ruimte nodig op uw werf of komt u stockeerruimte te kort, dan kan u makkelijk een gesloten container huren bij Transportservice Demets. Onze opslagcontainers kunnen alle weersomstandigheden aan en zijn 32 kubieke meter groot. U kan ze bovendien afsluiten met een hangslot. De materiaalcontainers van DEMETS zijn volledig gesloten en zijn bijgevolg volledig weerbestendig. Ze hebben een volume van 32 kubieke meter. De containers kunnen afgesloten worden met een hangslot. Vraag nu uw offerte aan. Vervoert u regelmatig materiaal over zee? Wilt u dat uw goederen veilig op hun bestemming geraken? Dan kan u een zeecontainer huren bij Transportservice Demets.

Contacteer ons